Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

Megújultunk! Tartson velünk!

Autópálya-matricát vásárolni senki nem akar, de ha már muszáj, legyen a vásárlás gyors, biztonságos és egyszerű. Közel 20 éve vezették be Magyarországon az autópálya-matricákat, amelynek mi is részesei lehettünk. Az évek során mind az autópálya-matrica és a gyorsforgalmi utak alakulása számos változáson esett át. Ez idő alatt az autopalyamatrica.hu oldalon folyamatosan igyekeztünk minden információt, újdonságot és változást megosztani, hogy az autósok számára az utazás gondtalan, a matrica vásárlás egyszerű legyen.

Magyarország autópályái az 1990-es évek közepéig ingyenesek voltak. A sorompós rendszer, majd szélvédőre ragasztható autópálya-matricák 2008-tól megszűntek és megjelentek az e-matricák. Tudta-e, hogy kezdetben a M3-as autópályán próbálták ki az autópálya-matrica használatát és népszerűvé válása idézte elő a későbbi bevezetését és elterjedését?

Ahogyan az autópálya díjak kifizetésére irányuló rendszerek alakultak az elmúlt évtizedekben, úgy a mi törekvéseink is folyamatos változáson mentek keresztül, amelynek célja, hogy az autópálya-matricák megvásárlását gyorssá és biztonságossá tegyük ügyfeleink számára.

Az évek során számos funkcióval tettük kényelmesebbé az autósok gyorsforgalmi utakon való közlekedését. Ilyen újításunk volt például a matricák érvényességének lekérdezése rendszám alapján, valamint a vármegyei (korábban: megyei) matrica-tervező szolgáltatásunk bevezetése is. A gyorsaság jegyében fejlesztettük le később a Flottavásárlás szolgáltatást, amely által gyorsan, táblázat segítségével néhány kattintással megvehetjük az összes autónkra a matricákat.

Később az innováció iránti elkötelezettségünk eredményeképpen indítottuk el a VoxPay applikációt, amely az autópályamatrica-vásárláson túl GPS alapú online mobilparkolással, valamint közlekedési mobiljegy vásárlással is segíti ügyfeleinket a mindennapi élet könnyebbé tételében.

Ahogyan szolgáltatásaink fejlődtek, úgy épültünk mi is. Ennek szellemében időszerűvé vált arculatunk megújítása, amely a frissességen túl a minőségi szolgáltatás-nyújtás iránti céljainkat is tükrözi. Itt azonban nem állunk meg. Hamarosan teljesen megújul weboldalunk, a korszerűsítésen túl számos új funkcióval is bővítjük szolgáltatásunkat, ezzel is megkönnyítve az utazási előkészületeket.

Számunkra nem csak vásárlóink biztonsága, hanem a véleményük is fontos.

Hogy tetszik Önnek az új logónk?


 

 

 

 

 

 

 

 



EN DE RO HU SK