Több havi (összevont) matrica

Oldalunkon lehetőség van akár egyszerre több hónapra előre is megvásorolni az autópálya-matrica jogosultságot. Az összevont havi e-matricák vásárlása (5 havi, 4 havi, 3 havi, 2 havi) az éves autópálya-matrica kényelmét biztosítja évközi megrendelők számára.

Figyelem! A 2023 óta érvényben lévő díjkategóriák alapján oldalunkon már nem érhető el a 6 havi matrica vásárlása, mivel a 6 hónapra szóló autópálya-has

Ez a matrica valójában 5 havi, 4 havi, 3 havi, 2 havi matrica együttes megrendelését jelenti. Ez az egyedülálló megoldás a kényelem mellett költségtakarékos is, mivel a félévi jogosultságon felül 4-6 nap további jogosultságot biztosít. Fontos, hogy az összevont havi matricák vásárlásának visszaigazolásában 5 havi, 4 havi, 3 havi, 2 havi matricaazonosító szerepel.
Az összevont matricák vásárlása esetén kérjük, hogy fordíts kiemelt figyelmet a RENDSZÁM ELLENŐRZÉSÉRE, mivel a rendszámhelyesbítés, rendszám átírás költségeit mind a(z)5 havi, 4 havi, 3 havi, 2 havira meg kell fizetnie! Az átírási díj összege matricánként, és karakterenként: 1470 Ft). A többszörös átírási díj érvényes a gépjármű eladás és új vásárlás esetén felszámított átírási díjra is.

Valamint kiemelt figyelmet kell fordítani az összevont vásárlása esetén az ÉRVÉNYESSÉG KEZDETÉRE és ÉRVÉNYESSÉG VÉGÉRE.

EN DE RO HU SK

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ