Több havi (összevont) matrica

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes. 

Oldalunkon lehetőség van akár egyszerre több hónapra előre is megvásorolni az autópálya-matrica jogosultságot. Az összevont havi e-matricák az éves matrica kényelmét biztosítják évközi megrendelők számára. Ez az egyedülálló megoldás a kényelem mellett költségtakarékos is, mivel a több havi jogosultságon felül 4-6 nap további jogosultságot biztosít. Fontos, hogy az összevont havi matricák vásárlásának visszaigazolásában 5 havi, 4 havi, 3 havi, 2 havi matricaazonosító szerepel.  

Az összevont matricák vásárlása esetén fordíts kiemelt figyelmet a RENDSZÁM ELLENŐRZÉSÉRE, mivel a rendszám-helyesbítés, rendszám átírás költségeit mind az 5 havi, 4 havi, 3 havi, 2 havira meg kell fizetni! (átírási díj összege matricánként, és karakterenként: 1 470 Ft). A többszörös átírási díj érvényes a gépjármű eladás és új vásárlás esetén felszámított átírási díjra is. 

Kiemelt figyelmet kell fordítani az összevont matricák vásárlása esetén az ÉRVÉNYESSÉG KEZDETÉRE és ÉRVÉNYESSÉG VÉGÉRE. Amennyiben a vásárlás napját jelölöd meg kezdő napnak, úgy az érvényesség kezdete az autópálya matrica megvásárlásának időpontja. 
EN DE RO HU SK