Autópálya matrica érvényesség lekérdezés rendszám alapján

Érvényes-e az autópálya matricám

Kérjük adja meg e-mail címét, ahova válaszként matricája típusát és érvényességi időpontját fogja megkapni. E-mail címét csak szolgáltatásunkhoz használjuk, matrica vásárláshoz, kapcsolódó információk nyújtásához ill. közúti autózáshoz kapcsolódó szolgáltatáshoz.

? Validity_PlateNumberInfo
? Validity_CountryIdInfo
? Validity_EmailInfo

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az érvényesség lekérdezése kizárólag a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy SMS-ben vásárolt e-matricákra vonatkozik!

Azonnali matrica vásárlás Megyei matricák tervezése

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. weboldalán, értékesítési pontjain, ügyfélszolgálatain, vagy viszonteladó partnereinél (pl.: benzinkutak, utazási irodák) vásárolt matrica érvényessége nem kérdezhető le ezen a felületen. Amennyiben a keresett rendszámra nem ad találatot rendszerünk, kérjük, keresse a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálatát személyesen vagy telefonon (06-36-587-500).

A NÚSZ Zrt-nél kezdeményezett és végrehajtott bármilyen utólagos változtatás az e-matricában (pl. átírás, visszavásárlás, rendszám vagy díjkategória korrekció) a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. adatbázisában nem jelenik meg. A NÚSZ Zrt. nem tud felelősséget vállalni azokban az esetekben, amikor a keresett rendszámra találatot ad rendszerünk és az üzembentartónak pótdíjesete keletkezik az utólagos változtatás miatt. Ennek megfelelően a rendszerünkben indított lekérdezés alapján kapott információk pótdíjas eljárás során nem számítanak hitelt érdemlőnek, és nem használhatók fel.

EN DE RO HU SK