Weboldalunk megújult!

2024 számos változást hozott: bővülő fizetős utak, dráguló bírságok, új napi autópálya-matrica, új árak. Az autopalyamatrica.hu szakportálon folyamatosan igyekszünk megkönnyíteni az autósok életét.  Ezúttal weboldalunk is megújult, hogy a jövőben is naprakész információkat és gyors szolgáltatást tudjunk nyújtani.   

Célunk, hogy egy átlátható felületet biztosítsunk mindazok számára, akik az egyszerű autópálya-matrica vásárlási folyamaton felül naprakész, megbízható közlekedési információk iránt érdeklődnek.   

 

E-matricával könnyebb, az autopalyamatrica.hu-n egyszerűbb! 

A teljes weboldalunk megújult, ahol egyszerű megjelenés és átlátható információk vezetik keresztül a felhasználót:  

Kalkulátor és e-matrica tervező  

E-matrica kalkulátorunkkal segítünk kiválasztani melyik autópálya-matrica éri meg a legjobban. A vármegyei matrica tervező használatával pedig egy megadott útvonalon belüli vármegyei matricák szükségessége tekinthető meg és vásárolható meg akár azonnal.  

E-matrica árak és információk 2024 

Elutaznál és autópálya-matricára van szükséged, de nem tudod melyik lenne a legideálisabb választás? Naprakész információkat biztosítunk számodra, hogy a választás könnyű, az utazásod büntetésmentes legyen! 

Egynapos matrica 

Csak egy napon használnád a fizetős útszakaszokat? Jó hírünk van, ugyanis április 1-től már Magyarországon is elérhető a napi autópálya-matrica, így oldalunkon is megvásárolható.  

Büntetések, pótdíjak 

Matrica nélkül használtál egy fizetős útszakaszt? Oldalunkon azt is megtudhatod, hogy mi ilyenkor a teendő és mekkora bírságra számíthatsz.  

Online ügyfélszolgálat 

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink bármilyen probléma és kérdés esetén bizalommal fordulhassanak hozzánk, így ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető, akár telefonon, akár online.  

Érvényesség lekérdezése 

Elfelejtetted, hogy rendelkezel-e érvényes autópálya-matricával, vagy nem tudod, hogy a szükséges vármegyei matricát megvásároltad-e már? Használd az e-matrica érvényesség lekérdező felületünket, ahol a szükséges adatok megadását követően e-mailt küldünk a lekért adatokról.  

Autópálya matrica hírek 

Indulás előtt állsz és kíváncsi vagy a legfrissebb közlekedési információkra, várható útfelújításokra? Híreink között, kategorizálva minden fontos információt megtalálsz, emellett értékes tanácsokat is adunk! 

Hasznos információk 

Elveszettnek érzed magad az információk forgatagában? Összegyűjtöttünk egy helyre minden fontos információt, így felkészülten indulhatsz útnak! 

Válaszd az autopalyamatrica.hu-t, válaszd a kényelmet! 



Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok