Utazz szabadon az autópályán, az üzemanyagod mi álljuk!

Nyári autópálya-matrica nyereményjáték

Ismerős az érzés, amikor kilépve az utolsó munkanapról már alig várod, hogy útnak induljatok és megkezdődjön a nyaralás? Az utolsó ellenőrzések: minden csomag, minden családtag meg van-e és az izgatott várakozás közepette indulhat is az újabb kaland. Viták a zenéről, önfeledt nevetések és újabbnál-újabb élmények- ez kell, hogy jól induljon egy autós nyaralás. Az első megálló mindig egy benzinkút, éppen ezért készültünk nektek egy nyári nyereményjátékkal! 

A fődíj: 200 000 Ft értékű Mol Gift Ajándékkártya 

Most autópálya-matricáddal üzemanyagot nyerhetsz! Nyári nyereményjátékunk ideje alatt vásárold meg autópálya-matricádat online és nyerj Mol Gift Ajándékkártyát! Ezzel szeretnénk a nyári életérzést még jobbá varázsolni, hogy ne kelljen számolnod a kilométer díjakat, az üzemanyagtöltő állomásokon pedig a pihenésen, a beszélgetésen és a kávézáson kívül több gondod ne legyen. 

Az ajándékkártyákat felhasználhatod Magyarország bármelyik MOL üzemanyagtöltő állomásán, ahol az üzemanyagon kívül a MOL-töltőállomások valamennyi terméke is megvásárolható. Fontos, hogy a kártya összege kézpénzre nem váltható! 

Nyeremények egész nyáron

A nyeremények között megtalálható nyolc 30.000 forint értékű MOL Gift ajándékkártya, amelyet minden héten hétfőn sorsolunk ki a játékosok között. Ezt követi pedig a fődíj, amely egy 200.000 forint értékű MOL GIFT Ajándékkártya. Az ajándékkártyák a magyarországi MOL üzemanyagtöltő állomásokon használhatók fel, a felhasználás feltételeiről pedig itt olvashatsz. 

Mit kell tenned?

2023. július 10. és augusztus 31. között vásárold meg bármelyik autópálya-matricád az autopalyamatrica.hu-n vagy a VoxPay alkalmazásban, fizetés előtt fogadd el a részvételi- és a játék szabályzatát és vásárold meg matricádat. Mindezek után csak annyi dolgod van, hogy csekkolod hétfőnként a kisorsolt kártyák nyerteseinek listáját és élvezed a nyarat. 
 



Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok