Megújult a weboldalunk- teszteld velünk!

Közel 20 éve vagyunk jelen a piacon és az autópálya-matrica bevezetése óta törekszünk arra, hogy a legújabb technológiák bevezetése által a matricák beszerzése gyors és biztonságos legyen, ezzel is segítve a pálya-használókat. 

A gyorsforgalmi utak és a díjkifizetésre irányuló rendszerek sokat változtak az elmúlt években, így nekünk is célunkká vált, hogy mindezekről naprakész közlekedési információkkal lássuk el felhasználóinkat és ügyfeleinket, ezzel biztosítva a büntetés-mentes közlekedést. 

Az autópálya-matrica az autóval közlekedők számára szinte elengedhetetlen, így a sokszor elkerülhetetlen vásárlást szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy mobilon és weben egyaránt egy egyszerű és felhasználóbarát folyamat legyen belőle. Ebben nagy segítséget jelentettek ügyfeleink visszajelzései, amelyeket figyelembe véve megalkothattuk az új oldalunkat.   

 

Új arculat, új webdesign 

Az új megjelenéseink célja, hogy modern, letisztult formák mellett átlátható információkat nyújtsunk és megkönnyítsük a vásárlás menetét, ezt segíti számos régi és új funkciónk is. Az évek során bevezetésre került a matrica érvényességének lekérdezése a gépjármű rendszáma alapján, a vármegyei matrica tervező, a flottás vásárlás és most kiegészült az összevont (több havi) matrica vásárlás lehetőségével is. A több havi matricánál meghatározhatod, hogy hány hónapra előre szeretnéd kiváltani az útjogosultságot, mely a kényelem mellett költségtakarékos is, hiszen a kijelölt időszakaszon felül +4-6 nap további úthasználati jogosultságot biztosít.  

 

Legyél az elsők között és próbáld ki az új weboldalt!  

Kattints ide, próbáld ki és teszteld velünk az új weboldalt, hogy részese lehess a folyamataink megújításának és jobbá tételének. Legyél az elsők között, aki kipróbálhatja és oszd meg velünk a véleményed! 

Hamarosan még több újdonsággal és funkcióval bővül a weboldalunk - ha nem szeretnél lemaradni ezekről, kövess minket a közösségi oldalainkon vagy figyeld a hírlevelünket! 



Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok