Ennyit számít egy jó honlap autópálya matrica vásárláskor

Ahogyan régen, a papíralapú úthasználati jogosultságok korában is hatalmas különbség volt egy-egy vásárlási élmény között, úgy a digitális világban sincs ez máshogy. Az autopalyamatrica.hu-nál ezért kiemelten fontos számunkra, hogy felhasználóbarát felületet, gyors és egyértelmű vásárlási folyamatot biztosítsunk – valamint olyan extrákat, amelyek valóban megkönnyítik a autósok életét.

Az autopalyamatrica.hu csaknem húszéves múltja során folyamatosan arra törekedtünk, hogy maximálisan kiszolgáljuk vásárlóink igényeit. Portálunk mindenekelőtt 

Így lesz az autópálya matrica vásárlás igazi 21. századi élmény, melyben minden felhasználónk részesül. A beszerzésnek a felhasználók eszközpreferenciája sem szab határt, ugyanis akár asztali számítógépről, akár okostelefonról vagy tabletről megnyitva, rendszerünk funkciói mind elérhetők. 

 

Minden e-matrica konstrukció és információ egy helyen

A klasszikus matrica típusokon túl az úgynevezett összevont (több havi) matrica is elérhető. Az ügyes konstrukció lehetővé teszi a vásárlónak, hogy igénye szerint több hónapra előre kiválthatja útjogosultságát. Ez nem csak kényelmes, hanem költségtakarékos is, hiszen a kijelölt időszakaszon felül, a szóban forgó hónapoktól függően, akár +4-6 nappal több autópályahasználatot biztosít. 

Szintén a nyitólapról érhetők el a 2024-es ematrica infók. Az idei év markáns változásai miatt nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy rutinvásárlás helyett az autósok előbb tájékozódjanak. A B2 díjkategóriát kivezették, a buszok (illetve a szintén ide sorolt lakóautók) egy új, úthasználattal arányos fizetési rendszer szerint közlekedhetnek a magyar autópályákon. A januártól fizetőssé váló új útszakaszok miatt Jász-Nagykun-Szolnok és Békés vármegyében is fizetni kell az autópálya-szakaszok használatáért, így indulás előtt ezekkel is tervezni kell és nem érdemes megszokásból autózni. Az autopalyamatrica.hu-n minderről részletes tájékoztatást adunk, hogy látogatóink minden esetben a számukra legelőnyösebb döntést hozhassák meg e-matrica vásárlás előtt.  

 

E-matrica vásárlás percek alatt

A beszerzés folyamata önmagában sem igényel többet néhány kattintásnál, azok, akik regisztráltak, a felhasználói fiókukban tárolt adatokkal még tovább faraghatnak az időeredményen. Ők a kívánt autópálya matrica kiválasztása után kért öt adatból négyet (felségjel, forgalmi rendszám, email cím és telefonszám) már be sem kell írniuk, mert a rendszer megteszi helyettük. Nekik így csak az érvényesség kezdetét szükséges kiválasztaniuk, és már tovább is léphetnek a fizetési mód kiválasztásához. Ez lehet bankkártyás fizetés vagy azonnali banki átutalás. Amint megérkezett a megadott email címre a sikeres vásárlás visszaigazolása, már fel is hajthatnak a sztrádára.

A „Megyei matrica” menüpontra kattintva pedig a kiindulópont és az úti cél megadásával a táv megtételéhez szükséges vármegyei matricák is kilistázhatók. Így azok a felhasználóink, akik éves vármegyei konstrukcióban gondolkodnak, azonnal megtudhatják, milyen jogosultságokra lesz szükségük, azok végösszege az adott díjkategóriában pontosan mennyibe kerül, egyetlen gombnyomással pedig el is indíthatják a vásárlási folyamatot. Pofonegyszerű, gyors és megbízható – pont, ahogyan mi is szeretjük!



Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok