Számít a véleménye! Töltse ki kérdőívünket!

2024-ben számos új, az autósokat érintő módosítás történt, amelyek nagyban befolyásolhatják a közlekedési szokásokat. Az üzemanyagárak drágulása miatt folyamatosan csökken a benzinkutak forgalma, a fizetős utak listájának bővülése és az autópálya-matrica árak drágulása ugyancsak hatással van az autósok mindennapi közlekedésére.  

Mondja el véleményét!  
Az anonim kérdőív kitöltéséhez kattintson ide! 

Autópálya matrica kérdőív

Online felmérésünkben célunk kideríteni, hogy valójában hogyan hatnak ezek a változások a közlekedési szokásokra? Egyebek között kíváncsiak vagyunk arra, hogy várhatóan miként alakul az éves, havi és heti országos, illetve az éves vármegyei matricák választása, hogyan befolyásolják a vásárlói szokásokat az árak. Inkább több vármegyei matricát választanak, vagy továbbra is az országos matrica a befutó? Esetleg sokan áttérnek az időszakos vásárlásra, és évközben inkább csak 10 napos matricákat vásárolnak? 

Kérdőívünk további célja, hogy folyamatosan javítani tudjuk szolgáltatásunk minőségét, hiszen autópálya-matricát venni senki nem akar, de ha már muszáj, legyen a vásárlás egyszerű, gyors és biztonságos.  

Ön szerint milyen plusz szolgáltatásokkal lehetne bővíteni és megkönnyíteni az e-matrica vásárlást? 

Töltse ki kérdőívünket! Kattintson ide! 

A felmérés január 31-én zárul. 



Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok