Indítsd az új évet nyereményekkel!

Év végén mindenki számára nagy a hajrá, ugyanis számos dolgot szeretnénk elintézni az új év előtt, hogy tiszta lappal indulhassunk neki a mindennapoknak. Kezdődik a tervezés, a visszatekintés, az év végi teendők áttekintése. Ehhez kapcsolódik az autópálya használat megváltása is, ugyanis aki még idén vásárol és előre gondolkodik, annak a következő évben egy teherrel kevesebb nehezedik a vállára.  

 

Havaseső helyett nyereményeső! 

December 1-vel megkezdődött a 2024-es autópálya-matricák elővásárlási időszaka, amely azt jelenti, hogy még az idén megvásárolhatod a következő évi úthasználati jogosultságodat. Ez nem csak kényelmes és nyugodt utazásokkal járhat, hanem nyereményekkel is! 

Vásárolj bármilyen- éves országos, vármegyei, havi vagy heti (10 napos) e-matricát az autopalyamatrica.hu oldalon és nyerj értékes nyereményeket! A 2 000 000 forintos fődíj mellett a tiéd lehet tárgyi nyereményeink egyike is, így érdemes kihasználni: vásárolj és élvezd ki a nyeremények nyújtotta előnyöket.  

 

Több vásárlás, több esély 

Ha több alkalommal is vásárolsz autópálya-matricát 2023.12.04. és 2024.02.29. között, nagyobb eséllyel viheted haza az alábbi nyereményeket:  

A vásárlással automatikusan részt veszel a nyereményjátékban, amennyiben fizetés előtt hozzájárulsz a részvétel feltételeihez és elfogadod a játék szabályzatát. 

A játék időtartama: 2023. december 04.- 2024. február 29. 

A sorsolás időpontja: 2024. március 01. 



Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok