Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

VoxPay applikáció e-matrica és parkolás okos megoldással

A VoxPay appon keresztül nem csak e-matricát tudsz vásárolni, hanem a parkolásokat is tudod fizetni! Sőt! Tele vagyunk hasznos funkciókkal:

Több féle fizetési módozat

Többféle fizetési mód közül is választhatsz, méghozzá nem is akármilyenekből! 

  • Főnök fizet: Ezt a funkciót flottás fizetésnek is hívhatnánk, cégeknek és családoknak egyaránt hasznos! Ha például szeretnétek családon belül egy kártyáról intézni a parkolást, elég, ha beállítjátok, ki a "főnök", aki jóváhagyás után máris állja mindenki autópályamatricáját és parkolását! 
  • Fedezet: Ellopták a bankkártyád és le kellett tiltanod, viszont a parkolást meg nem tudod máshogy fizetni? Vagy üzemzavar miatt nem működik a bankkártyás vásárlás? Utalással és bankkártyás fizetéssel is tudsz plusz fedezetet beállítani az alkalmazásban, így ha beüt a krach, az e-matricával és a parkolással akkor sem lesz baj!

Elfelejtett parkolás értesítő

Biztosan veled is előfordult már, hogy beállítottad a parkolást a telefonodon, de amikor elindultál haza elfelejtetted kikapcsolni azt. Aztán este a vacsoránál vetted észre, hogy 6 órája parkolsz a belváros legdrágább parkolási zónájában úgy, hogy már 5 és fél órája nem is vagy ott...

A VoxPay alkalmazás automatikusan értesítőt küld, amikor elhagyod a parkolási zónát. Így - persze miután félreállítottad az autót, nehogy vezetés közben babráld a mobilod! - időben kikapcsolhatod a parkolás számlálóját, és jókora plusz költségtől kímélheted meg magad!

Ötféleképpen is parkolhatsz

Ahány ház, annyi szokás - és ez igaz az appok használati módjára is. Van, aki SMS-ben parkol szívesen és van, aki inkább egy alkalmazásra bízna mindent. A VoxPay-jel ez is lehetésges, ugyanis ötféleképpen is tudsz az alkalmazáson keresztül parkolni: 

  • GPS - automatikus zónameghatározással
  • Kézi zónakód megadással
  • Kedvenc helyek listájából történő kiválasztással
  • SMS indítással
  • Telefonhívással történő indítással

Miért jó mindezt alkalmazáson keresztül intézni? Mert így minden vásárlásodat egy helyen tudod vezetni. A naplót bármikor visszanézheted, sőt, a hozzád tartozó más autók parkolási-vásárlási számláit is látod. Tarts egy kézben - és alkalmazásban - mindent!

Ha szerinted is, akkor töltsd le ingyen most!

📱 AppStore: http://bit.ly/VoxPayiPhone 
📱 GooglePlay: http://bit.ly/VoxPayAndroid

 



EN DE RO HU SK