VoxPay applikáció e-matrica és parkolás okos megoldással

A VoxPay appon keresztül nem csak e-matricát tudsz vásárolni, hanem a parkolásokat is tudod fizetni! Sőt! Tele vagyunk hasznos funkciókkal:

Több féle fizetési módozat

Többféle fizetési mód közül is választhatsz, méghozzá nem is akármilyenekből! 

Elfelejtett parkolás értesítő

Biztosan veled is előfordult már, hogy beállítottad a parkolást a telefonodon, de amikor elindultál haza elfelejtetted kikapcsolni azt. Aztán este a vacsoránál vetted észre, hogy 6 órája parkolsz a belváros legdrágább parkolási zónájában úgy, hogy már 5 és fél órája nem is vagy ott...

A VoxPay alkalmazás automatikusan értesítőt küld, amikor elhagyod a parkolási zónát. Így - persze miután félreállítottad az autót, nehogy vezetés közben babráld a mobilod! - időben kikapcsolhatod a parkolás számlálóját, és jókora plusz költségtől kímélheted meg magad!

Ötféleképpen is parkolhatsz

Ahány ház, annyi szokás - és ez igaz az appok használati módjára is. Van, aki SMS-ben parkol szívesen és van, aki inkább egy alkalmazásra bízna mindent. A VoxPay-jel ez is lehetésges, ugyanis ötféleképpen is tudsz az alkalmazáson keresztül parkolni: 

Miért jó mindezt alkalmazáson keresztül intézni? Mert így minden vásárlásodat egy helyen tudod vezetni. A naplót bármikor visszanézheted, sőt, a hozzád tartozó más autók parkolási-vásárlási számláit is látod. Tarts egy kézben - és alkalmazásban - mindent!

Ha szerinted is, akkor töltsd le ingyen most!

📱 AppStore: http://bit.ly/VoxPayiPhone 
📱 GooglePlay: http://bit.ly/VoxPayAndroid

 Autópálya
autopalyamatrica.hu 2024
Kövess minket: Voxpay facebook Voxpay instagram Voxpay tik-tok