Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

Sávlezárások két hétig az M0-on!

Az autósok április 8-tól sávlezárásra számíthatnak az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a Deák Ferenc Soroksári Duna-hídon.  

A sávlezárások oka, hogy burkolatjavítási munkálatok kezdődnek, így 2 héten keresztül az M0-ás autóút soroksári Duna-hídján csak két sávon, 60km/h-val közlekedhetnek az autók. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy induljunk el idejében, hogy elkerüljük a torlódásokat és mindenki biztonságban megérkezhessen úticéljához!  

 

Útfelújítások országszerte 

A tavasz beköszöntével a magyar utakon elkezdődtek a hatalmas útfelújítások, így további útmunkálatokra lehet számítani a többek között az M1, M3, M4, M5, M7, M30, M31, M35 autópályákon, valamint több főúton is.  

 

Várakozási idő csökentése e-matricával

A torlódások elkerülése és a menetidő csökkentése érdekében javasoljuk, hogy indulás előtt tervezzük meg útvonalunkat és indulásnál kalkuláljunk a várhatóan megnövekedő menetidővel is. Mindemellett ne felejtsünk el autópálya-matricát vásárolni, amelyet online, csupán néhány kattintással, sorban állás nélkül is megtehetünk az autopalyamatrica.hu oldalon.  



EN DE RO HU SK