Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

Megújult weblap - hasznos funkciókkal

Lejárati értesítő

Vannak páran -, nem mondjuk, hogy te is ilyen lennél persze -, akik gyakran elfelejtik megújítani a feliratkozásaikat. Persze lehet ez költséghatékony megoldás is, de amikor úgy hajtasz fel az autópályára, hogy a matricád már lejárt, pedig neked szent meggyőződésed, hogy még két napig jó...na, az igen drága menet lesz. Lejárati értesítésünkkel nem kell emiatt aggódnod, ugyanis matricád lejárta előtt egy nappal e-mailben szólunk, hogy itt az ideje új matricát vásárolnod. Hasznos, nem igaz?

"Pár hónapos" matrica

Autópályamatricát vennél az év hátralevő részére, de nem szeretnéd havonta újra és újra megújítani a vásárlást? Honlapunkon az éves matrica mintájára olyan több hónapos matrica is vásárolható, ami a vásárlástól az év végéig érvényes. Gyakorlatilag egy 2, 3, stb. havi összevont matrica, ami automatikusan megújul, így nem kell aggódnod amiatt, hogy elfelejted újra megvásárolni a havi matricát. Több információt EZEN a linken találsz a "pár hónapos" matricáról.
Éves matrica vásárlására már nincs lehetőség, és persze már egyáltalán nem is érné meg, de ezzel a lehetőséggel bebiztosíthatod magad! Feledékenyeknek külön ajánljuk!

Főnök fizet

VoxPay applikációnkon keresztül is vásárolhatsz e-matricát, sőt, a parkolást is rendezheted azon keresztül. Az appban több féle fizetési módozatok közül választhatsz. A Főnök fizet például egy nagyon jó lehetőség cégek és családok számára is - gyakorlatilag flottás fizetés jelent. Az a felhasználó, aki főnökként - akkor is, ha apuról van szó - regisztrál a webfelületen, jóváhagyás után a hozzá tartozó felhasználók számláit rá fogjuk terhelni - már ha fizetési módnak a vásárló ezt állítja be.

Jól kiegészíti egymást az applikációnk és a webfelület, érdemes hát kihasználni a lehetőségeket, amit a két felület kombinálása ad!

Töltsd le ingyen most!

📱 AppStore: http://bit.ly/VoxPayiPhone 
📱 GooglePlay: http://bit.ly/VoxPayAndroid 



EN DE RO HU SK