Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

Lezárult téli nyereményjátékunk!

Nem csak a tél, de a nyereményjátékunk is a végéhez ért

A játék ideje alatt  minden eddigi időszaknál többen döntöttek a biztos megoldás, vagyis az éves matricák mellett, amelyet a vásárlók 67%-a választotta. 13 héten át tartó játékunkban több, mint 100 000 játékos vett részt az autopalyamatrica.hu oldalon és a VoxPay applikációban.

A megyei a befutó 

Nem meglepő módon a megyei matrica a legnépszerűbb az autósok körében, ezek teszik ki darabszám tekintetében a vásárlások több, mint 53%-át. A legtöbb autópályamatricát 90%-os arányban személyautókra, azaz  D1 járműkategóriára vásárolták. 

Térképes, ingyenes megyei matrica-tervezőnk és kalkulátorunk közel 70 000 felhasználó számára nyújtott segítséget a költséghatékony, optimális tervezésben. Érdekesség, hogy egy autós átlagosan 1,5 megye matricával járt a legjobban, amelyek közül a leggyakoribb a Pest megyei. 

A sorsoláson bármilyen matrica vásárlással részt vehettek a játékosok, nyerteseink között 10 napos, megyei és éves matrica vásárlókat is kisorsoltunk.  Utolsó sorsolásunkon végül Somogy megye matricával nyerték meg a 2 000 000 Ft-os fődíjat.

 

Nyertesek listája 

Fődíj nyertese: 

katalinszcs@

 

Dell Vostro Laptop havi nyertesek:

g.meszaros@, grosska1974@, kristof0408@

 

Instax mini kamera heti nyertesek:

shagor.bamm@, gergely.angelaa@, prath.noemi@, tzoli.1977@, mgrillazs@, hatbarack@, furedie04@, zsuzsakovesligetine2@, auerjudit1@, gyalokaycsne@, nagy.orsolya[...], hrabeczzsuzsanna@, nagyvas@

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 



EN DE RO HU SK