Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

Három ok, ami miatt jobb mobil applikációban venni az autópálya-matricát

Május végéig a VoxPay mobil applikáció használói kényelmi díj nélkül válthatják meg a havi és 10 napos autópálya-matricákat. De a kedvezmény csak az egyik érv a használat mellett, sok egyéb előnyt is tartalmaz a megújult VoxPay. 

 

1. Egyszer kell begépelni az autó(k) adatait

A regisztráció során megadott rendszámokat, akár a család vagy a vállalkozás minden autójának rendszámát, a számlázási adatokat és a kapcsolattartáshoz használt e-mail címet is tárolja és kezeli a program. Esély sincs arra, hogy elírja valaki az azonosítót, hiszen amikor új autópálya-matrica vásárlásra vagy épp parkolásra kerül sor, csak ki kell választani, hogy melyik járműről van szó és néhány gombnyomással elindítható a tranzakció. 

Természetesen egyszerre több megyei autópálya-matricát is képes kezelni a rendszer, autónként más és más típusokkal és érvényességgel. A Főnök fizet funkcióval még az elszámolással se kell bajlódni, hiszen a fiók kezelője megváltja és persze ki is fizeti az autópálya-matrica árát az applikáción keresztül, a jármű használója pedig csak vezet.

Ha már a családi vagy céges flottánál tartunk, akkor fontos kiemelni azt a kényelmi szolgáltatást is, ami észben tartja helyettünk, hogy melyik autópálya-matrica meddig érvényes. Ez különösen fontos, ha nem egyszerre váltotta meg valaki a megyei matricáit vagy több járművet kell menedzselnie.

2. A legegyszerűbb módja az autópálya-matrica vásárlásnak

Lemértük, egy regisztrált fiókkal megvásárolni egy 10 napos matricát, nem tart tovább egy percnél. Akkor sem ha valaki most használja először a VoxPay applikációt erre a célra. Ha pedig már vásárolt a VoxPay applikációval 10 vagy 30 napos autópálya-matricát, akkor csupán egyetlen gombnyomással beszerezheti újra. 

Ezek olyan megoldások, amelyek nemcsak gyorsabbá, hanem sokkal kényelmesebbé is teszik a tranzakciót. Így nem kell túl sok időt a telefon nyomkodásával töltenie annak sem, aki egész családja vagy épp vállalkozása számára gondoskodik az útdíj fizetésről. Az autópálya-matrica beszerzése fontos, de nem kell, hogy sok időt vegyen el az életünkből. Az applikáció éppen ezt a célt szolgálja!

3. Májusban kényelmi díj nélkül

Májusban megújult a VoxPay, az applikáció egy ráncfelvarrás mellett új funkcióval, a tömegközlekedési jegyek megváltásának lehetőségével, bővült. Szeretnénk, ha sokan megismernék az applikációt és használnák a mobilfizetést akkor, amikor helyi vagy távolsági buszra szállnak. Az érintésmentes jegyvásárlás a járvány idején kiemelten fontos. A papírmentesség pedig minden tudatos vásárlónál vagyis egyre szélesebb rétegnél, lényeges szempont. 

Hogy csökkentsük a kiadásokat, ha már a családok és cégek bevételeinek egy részét a járvány csökkentette, és kedvet csináljunk az autósoknak is, hogy megismerjék a VoxPay applikációban rejlő lehetőségeket, ezért májusban a havi és a 10 napos autópálya-matricák esetében lemondunk a kényelmi díjról. Vagyis a vásárláskor csak az autópálya-matrica árát számoljuk fel, az applikáció ugyanis ingyenes, a kényelmi díj pedig május 31-ig nulla forint. 



EN DE RO HU SK