Magyarországi e-matrica gyorsvásárlás

Már csak 4 nap! - Megvetted már az éves e-matricádat?

Már csak 4 nap van hátra, és lejár az éves autópályamatricád! Megvásároltad már az újat? A www.autopalyamatrica.hu weboldalon keresztül csupán pár kattintás, és már frissítetted is e-matricádat. Ingyenesen letölthető VoxPay alkalmazásunkon keresztül pedig nem csak ezt, de a parkolásaidat is rendezheted! 

Bár legtöbbünknek igen lassan telt a január, most mégis elérkezett a vége -, ami azt jelenti, hogy most már nem halogathatod tovább az éves autópályamatricád megvásárlását. A www.autopalyamatrica.hu weboldalon keresztül pár perc alatt, akár regisztráció nélkül megvásárolhatod a matricád. Viszont érdemes regisztrálni, mert a megújult honlapon hasznos kiegészítő szolgáltatásokat kapsz fiókod mellé.

Aki szeret haladni a korral, az szeret applikációval vásárolni - hiszen gyors, biztonságos, és mindig kéznél van. Ingyenesen letölthető VoxPay alkalmazásunkkal nem csak autópályamatricát vásárolhatsz, de a parkolásaidat is rendezheted. Applikációnk tele van hasznos funkciókkal, próbáld ki még ma!

📱 AppStore: http://bit.ly/VoxPayiPhone  
📱 GooglePlay: http://bit.ly/VoxPayAndroid 

  • Lásd még: A magyar autópályák újdonságairól és változásairól ITT olvashatsz.
  • Lásd még: Az autópályákkal figyelmesen! - ITT segítünk kiigazodni!


EN DE RO HU SK