Magyarországi Autópálya matrica vásárlás online 2020

E-matrica regisztráció nélkül is, bankkártyás fizetéssel, átutalással

Vásároljon kényelmesebben VoxPay applikációval! Autópályamatrica mellett, parkolási díjat is fizethet, BKK és Volán jegyet is vásárolhat!

 

*A motorkerékpárokra éves országos és éves megyei e-matrica a D1 díjkategóriának megfelelő árakon vásárolható meg.

A járműkategória és időtartam kiválasztása után, adja meg rendszámát. Ezután módosíthatja az érvényesség kezdetét, ami alapértelmezésben a kifizetés időpontja. Ezután fizesse ki a vásárlás díját bankkártyájával, vagy online átutalással. Várja meg az e-mailben érkező visszaigazolást. Ezt követően nyugodtan autózhat az autópályán!

Amennyiben a vásárlás napját jelöli meg kezdőnapnak, úgy az érvényesség kezdete az e-matrica megvásárlásának időpontja. Utalás esetén az összeg számlánkra való beérkezéseskor történik a matrica érvényesítése - ez az időpont lesz az érvényesség kezdete. Elővásárlásban értékesített éves matricák minden esetben 2020. január 01-től érvényesek.

E-matrica típusok:

Heti (10 napos) autópálya matrica:

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes a vásárló által megjelölt kezdő és további 9 napra, összesen 10 egymást követő naptári napra, a 10. nap 24. órájáig. 

Havi autópálya matrica: 

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes a vásárló által megjelölt kezdő naptól a következő hónapban számát tekintve a kezdő nappal megegyező nap 24 óráig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24. órájáig.

Megyei autópálya matrica:

A vásárló által megadott megye összes útjára érvényes. Érvényes a tárgyév első napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24 órájáig. Érvényességi időtartamon belüli vásárlás esetén a vásárlás időpontjától biztosít úthasználati jogosultságot. 

Éves autópálya matrica: 

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes. Érvényes a tárgyév első napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24 órájáig.  Érvényességi időtartamon belüli vásárlás esetén a vásárlás időpontjától biztosít úthasználati jogosultságot. 


Újra divat a lakókocsis nyaralás

Ez a nyár más, mint az eddigiek. Kevesebben indulnak el repülővel nyaralni távolabbi helyekre, helyette inkább autós közlekedést választják azok, akik a közeli vagy szomszédos országokat választják úticélnak. Ugyanakkor sokan a belföldi nyaralást mellett döntöttek, és ők is általában autóval utaznak.... még több

A Pest megyei matrica előnyei vírus után

Az ingázás egyre gyakoribb a fővárosi irodák és az agglomeráció kincset érő családi házai között – ráadásul egyetlen megyei autópálya matricával igen gazdaságosan válthatunk szabad utat Pest megye valamennyi díjköteles szakaszán.... még több

EN DE RO HU

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ