Magyarországi Autópálya matrica vásárlás online 2020

E-matrica regisztráció nélkül is, bankkártyás fizetéssel, átutalással

Kényelmi díj mentes vásárlás a VoxPay mobil applikációban! A járványhelyzetre tekintettel kedvezményesen vásárolhatja meg a 10 napos és havi autópálya-matricáját május 1-31. között!

 

*A motorkerékpárokra éves országos és éves megyei e-matrica a D1 díjkategóriának megfelelő árakon vásárolható meg.

A járműkategória és időtartam kiválasztása után, adja meg rendszámát. Ezután módosíthatja az érvényesség kezdetét, ami alapértelmezésben a kifizetés időpontja. Ezután fizesse ki a vásárlás díját bankkártyájával, vagy online átutalással. Várja meg az e-mailben érkező visszaigazolást. Ezt követően nyugodtan autózhat az autópályán!

Amennyiben a vásárlás napját jelöli meg kezdőnapnak, úgy az érvényesség kezdete az e-matrica megvásárlásának időpontja. Utalás esetén az összeg számlánkra való beérkezéseskor történik a matrica érvényesítése - ez az időpont lesz az érvényesség kezdete. Elővásárlásban értékesített éves matricák minden esetben 2020. január 01-től érvényesek.

E-matrica típusok:

Heti (10 napos) autópálya matrica:

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes a vásárló által megjelölt kezdő és további 9 napra, összesen 10 egymást követő naptári napra, a 10. nap 24. órájáig. 

Havi autópálya matrica: 

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes a vásárló által megjelölt kezdő naptól a következő hónapban számát tekintve a kezdő nappal megegyező nap 24 óráig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24. órájáig.

Megyei autópálya matrica:

A vásárló által megadott megye összes útjára érvényes. Érvényes a tárgyév első napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24 órájáig. Érvényességi időtartamon belüli vásárlás esetén a vásárlás időpontjától biztosít úthasználati jogosultságot. 

Éves autópálya matrica: 

Magyarország összes fizetős útszakaszára érvényes. Érvényes a tárgyév első napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24 órájáig.  Érvényességi időtartamon belüli vásárlás esetén a vásárlás időpontjától biztosít úthasználati jogosultságot. 


Három ok, ami miatt jobb mobil applikációban venni az autópálya-matricát

Május végéig a VoxPay mobil applikáció használói kényelmi díj nélkül válthatják meg a havi és 10 napos autópálya-matricákat. De a kedvezmény csak az egyik érv a használat mellett, sok egyéb előnyt is tartalmaz a megújult VoxPay. ... még több

Autópálya matrica vásárlás Szlovákiában

Ha északi szomszédainkat szeretnénk meglátogatni, akkor jó, ha tudjuk, melyek azok az útszakaszok, amelyek díjkötelesek, azaz csak megvásárolt autópálya matricával hajthatunk fel rájuk.... még több

EN DE RO HU

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ