Magyarországi Autópálya matrica vásárlás

10 nap
2 975 Ft
1 hó
4 780 Ft
 
10 nap
13 385 Ft
1 hó
21 975 Ft
 
10 nap
1 470 Ft
 
 Kiválasztott matrica:       ( )
    A gomb megnyomásával új matricát vehet fel.
Amennyiben a jövőben újra matricát vásárol, akkor ezt már igen egyszerűen megteheti. A rendszer belépéskor megjeleníti az Ön első rendelésének adatait és - az esetleges módosítás mellett – már egyetlen kattintással megvásárolhatja a matricát. Amennyiben szívesen használná ezt a funkciót, akkor ennek használatához mindössze annyit tegyen, adjon egy jelszót, jegyezze meg és kattintson a Megrendelés gombra.

 

A járműkategória és időtartam kiválasztása után, adja meg rendszámát. Ezután állítsa be az érvényesség kezdetét, majd fizesse ki bankkártyájával, vagy átutalással a vásárlás ellenértékét. Várja meg a visszaigazolást, és nyugodtan autózhat az autópályán! A vásárlási bizonylatot e-mailben elküldjük Önnek.

Egyes jogosultságok a következő érvényességi időtartamokra vásárolhatók:

  • heti jogosultság (10 napos): a vásárló által megjelölt kezdő napra és további 9 napra (összesen 10 egymást követő naptári napra).
  • havi jogosultság: a vásárló által megjelölt kezdő naptól a következő hónapban számát tekintve a kezdő nappal megegyező nap 24 óráig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24 óráig.
  • 6 havi (fél éves), illetve 5 havi.: összevont havi matricák. Ez a matrica valójában 6 db. havi (fél éves), illetve 5 db. havi matrica együttes megrendelését jelenti.